top of page

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2105771600 ΝΙΚΑΙΑ 2104904409 ΑΙΓΑΛΕΩ 2105910404
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΠΕΛΑΣΓΙΑΣ 17
ΝΙΚΑΙΑ-ΕΔΕΣΣΗΣ 3
ΑΙΓΑΛΕΩ-ΘΗΒΩΝ 381
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
2105771600.ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΟΡΤΩΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ.
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ/DELIVERY

ΚΟΚΟΡΕΤΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ 11.98€
Παραγωγής μας αρνίσια συκωταριά γάλακτος τυλιγμένη με εντεράκια γάλακτος.
11.98€/κιλό
11.98€/κιλό

ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΚΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ
Παραγωγής μας μπαχαρωμένα γλυκάδια από αρνάκι γάλακτος τυλιγμένα απο εντεράκια σε διάφορα μεγέθη.11,98€

ΠΑΪΔΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ

ΦΙΛΕΤΙΝΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ

ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟΥ ΚΙΜΑ

ΣΝΙΤΣΕΛ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΧΟΙΡΙΝΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ

ΑΡΝΑΚΙ ΡΟΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ
Αρνάκι γάλακτος Ελληνικό σε ρολό χωρίς οστό γεμιστό με γραβιέρα Μυτιλίνης,ντοματίνια μαριναρισμένο με μαρινάτα τσιμιτσούρι ή κρεμμώδη γέμιση κρέμας τυριών μανιταριών και σκεπασμένο με μπόλια.Μια ξεχωριστή πρόταση για το τραπέζι σας.Μέγεθος ρολού 1,5-3 κιλά.
19.90/κιλό
19.90/κιλό

ΠΑΝΣΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ

ΣΕΦΤΑΛΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ
Χοιρινός κιμάς με μυρωδικά τυλιγμένος με σκέπη αρνιού. Κυπριακή συνταγή παραγωγής μας!Μέγεθος τεμαχίου 120-140 γραμ.
7,98€/κιλό
7,98€/κιλό

ΠΟΡΚΕΤΑ ΓΕΜΙΣΤΗ-PORCHETTA
10.98€/κιλό
ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙΩΝ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ!ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 1,5 ΚΙΛΟΥ.ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 4 ΚΙΛΑ.
ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΟΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙΩΝ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ!ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΒΑΡΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ 1,5 ΚΙΛΟΥ.ΜΕΓΕΘΟΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 4 ΚΙΛΑ.

ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΣΕΝΤΑΡ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΜΠΕΙΚΟΝ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΦΑΙΡΑ ΠΕΝΤΕ ΤΥΡΙΩΝ

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΕΘΗ

ΚΟΝΤΟΣΟΥΒΛΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ

ΚΕΜΠΑΠ ΜΟΣΧΑΡΙ -ΑΡΝΙ Ή ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΝΕΑΡΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ ΤΥΡΙΩΝ ΠΙΠΕΡΙΩΝ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ.ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΑΠΟ BABY ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ
19,90€/ΚΙΛΟ

ΠΟΠΙΕΤΑ/ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΜΩΔΗ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙΩΝ ΑΛΛΑΝΤΙΚΩΝ
Τιμή κιλού 12.98€
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΞΕΚΟΚΟΚΚΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑΣ ΤΥΡΙΩΝ ΜΠΕΪΚΟΝ ΠΙΠΕΡΙΑΣ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 1/2 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ .ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ.
ΒΑΡΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΠΟ 1.5-2.2 ΚΙΛΑ.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΞΕΚΟΚΟΚΚΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΚΡΕΜΑΣ ΤΥΡΙΩΝ ΜΠΕΪΚΟΝ ΠΙΠΕΡΙΑΣ.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΨΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 1 1/2 ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ .ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΡΟΥΣΤΑ.
ΒΑΡΟΣ ΤΕΜΑΧΙΟΥ ΑΠΟ 1.5-2.2 ΚΙΛΑ.

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ
Η δική μας πρόταση για κεφτεδάκια με Πολίτικη συνταγή.Λαχταριστά έτοιμα για το τήγανι η το φούρνο σας.

ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΤΥΡΙ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΚΟΤΣΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΟΣΤΟ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΔΑΔΑ ΜΠΥΡΑΣ Η ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ/ΜΕΛΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟ ΨΗΣΙΜΟ.
7.98€/ΚΙΛΟ
Κότσι χοίρινο με οστό με μαριναδαδα μπύρας ή μουστάρδας/μέλι έτοιμο για αργό ψήσιμό.
Οδηγίες ψησίματος-α)τυλίγουμε το κάθε κότσι με διπλή λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα περίπου. προς το τέλος ανοίγουμε την λαδόκολλα για ωραία καστανόξανθη κρουστά.β)ψήνουμε σε γάστρα και σε προθερμασμένο φούρνο σους 170 βαθμούς για 2 ώρες περίπου προσθέτοντας 1 ποτήρι λευκό κρασί για κάθε 2 κότσια.20 με 30 λεπτά πριν το τέλος ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 200 βαθμούς και αφαιρούμε το καπάκι για να έχουμε μία ωραία κρουστά.
Κότσι χοίρινο με οστό με μαριναδαδα μπύρας ή μουστάρδας/μέλι έτοιμο για αργό ψήσιμό.
Οδηγίες ψησίματος-α)τυλίγουμε το κάθε κότσι με διπλή λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς για 1 1/2 ώρα περίπου. προς το τέλος ανοίγουμε την λαδόκολλα για ωραία καστανόξανθη κρουστά.β)ψήνουμε σε γάστρα και σε προθερμασμένο φούρνο σους 170 βαθμούς για 2 ώρες περίπου προσθέτοντας 1 ποτήρι λευκό κρασί για κάθε 2 κότσια.20 με 30 λεπτά πριν το τέλος ανεβάζουμε την θερμοκρασία στους 200 βαθμούς και αφαιρούμε το καπάκι για να έχουμε μία ωραία κρουστά.

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΟΣΧΟΥ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ

ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΑΤΟΜΙΚΑ

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ !!!

ΓΥΡΟΣ ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΑΡΙΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΨΗΣΙΜΟ

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΓΚΟΥΝΤΑ
bottom of page